Loading

My work in the Netherlands

In the Netherlands I worked for the following media (in Dutch)
SEO NAME

Big News

Redacteur, journalist

“Big News is de eerste Nederlandse nieuwswebsite die je uit je filterbubbel wil halen. Hier is jouw perspectief nog écht van belang om een verhaal van alle kanten te kunnen belichten.”

SEO NAME

De Speld

Redacteur, schrijver

“De Speld reageert met een knipoog op regionaal, nationaal en internationaal nieuws. De essentie van dit medium is dat de nieuwsberichten niet op waarheid berusten, maar zo gebracht worden dat zij waar zouden kunnen zijn.”

SEO NAME

WNL

Webredacteur

“WNL is een nieuwe omroep voor hard werkend Nederland. Met programma’s als Goedemorgen Nederland en WNL Op Zondag wil de omroep juist het gewone Nederland aanspreken.”

SEO NAME

Powned

Webredacteur

“PowNed wil geen omroep zijn. Omroepen zijn lineair ingestelde organisaties. PowNed wil als publiek mediabedrijf alle technologie en mediaplatforms inzetten om de netwerkgeneratie naar het publieke bestel te lokken. PowNed brengt hiervoor de juiste ervaring mee. Voortgekomen uit de succesvolle weblog GeenStijl is PowNed een integraal onderdeel van de netwerkgeneratie.”

SEO NAME

BKB Campaign Watch

Redactie, columnist

“Op BKB Campaign Watch duiden we actuele en persoonlijke ontwikkelingen op het gebied van politieke, maatschappelijke en commerciële campagnes.”

SEO NAME

Young Critics

Redacteur, schrijver

“Young Critics is hét jongeren-opinieplatform van Nederland. Wij vinden het belangrijk jongeren een stem te geven in het maatschappelijk debat. Op onze site vind je boeiende achtergrondverhalen, kritische opiniestukken en mooie columns. De site is onafhankelijk, toegankelijk voor iedereen en zal dat blijven.”

SEO NAME

UUT

Schrijver

“Wij zijn verliefd op Utrecht! Daarom kom je ons overal tegen: dansend met een straatmuzikant onder de Dom en meezingend bij een volksopera in Ondiep, om tussendoor even bij te komen met een bakje koffie in the Village. ”

SEO NAME

Clipboard Publishing

Redacteur
“Clipboard Publishing is uitgever van consumenten & zakelijke platformen zoals DIGIFOTO Pro, digifoto Starter, Partyscene, Connected, WINMAG Pro & Baaz. Deze crossmediale platformen bieden via verschillende kanalen relevante informatie voor de markt.”

SEO NAME

Jonge Historici

Schrijver

“Op de website jongehistorici.nl verschijnen met grote regelmaat columns en recensies. Jonge Historici krijgen hier een podium om hun schrijfkunsten te tonen. Onlangs zijn wij begonnen met de ‘Sprekersacademie’, een initiatief om het benaderen van jonghistorische sprekers nog meer laagdrempelig te maken.”

SEO NAME

3voor12 utrecht

Schrijver

“3voor12/Utrecht is de Utrechtse lokale tak van VPRO’s popportal 3voor12.”

SEO NAME

Reptoir

Webredacteur

“Reptoir is het eerste online magazine speciaal gericht op de freelancer en is ontstaan vanuit het geloof dat er te weinig mensen gelukkig zijn met wat ze doen. Ons doel is om freelancers te helpen, te begeleiden maar vooral ook te inspireren, omdat wij geloven dat ondernemen mensen gelukkiger maakt.”

SEO NAME

Staat Geschreven

Schrijver

“Sinds de oprichting begin 2010 heeft Staat Geschreven een unieke positie op het internet verworven aangaande theologie en actualiteit. Met af en toe een scherp randje en meestal een kritische blik, is Staat Geschreven het reliblog van dit moment.”